Cover Image of Download motilokal APK

5/5 - 12 votes

ID: com.trokit.motilokal

Download APK now

The description of motilokal


motilokal
Show more
  • Category

    Weather
  • Get it on:

    Go Google Play com.trokit.motilokal
  • Requirements:

    Android Varies with device+

motilokal Varies with device APK for Android Varies with device+

Version Varies with device for Android Varies with device+
Update on 2022-11-01
Installs 1.000++
File size 23.275.661 bytes
Permissions view permissions
What's new Motilokal eshte aplikacioni i pare dhe me i plote shqiptar qe percjell te dhena te sakta te motit aktual dhe jep parashikimin e tij per te gjitha qytetet shqiptare dhe me gjere.

Ai ju ndihmon qe ta planifikoni diten tuaj duke u informuar rreth ndryshimeve te motit.